Takimi me Allahun!

Takimi me Allahun! Cilat janë llojet e takimeve me Allahun, xhele ue ala, në botën tjetër, ceki dhe argumento? Kemi dy lloje të takimeve me Allahun, xhele ve ala, në botën tjetër: 1. Takim i…

Read More